» Educational Qualifications

» Publications

International Articles

  • “GASTRO DIPLOMACY” AS A TOOL OF PUBLIC DIPLOMACY: YUNUS EMRE INSTITUTE'S ACTIVITIES IN THE FIELD OF GASTRO DIPLOMACY

International Conference Proceedings

  • What does Coffee Tell Us (April 2022)
  • .ISÇIMEN BURAK, YUMUK MERCAN ÇAGLA, Halal Food Standardization Problems In Turkey/World And Smiic, 15th International Conf. "Standardization, Protypes & Quality: A Means of Balkan Countries' Collaboration", vol. 1, no. 1, pp. 563-573, Edirne-TÜRKIYE.
  • .ISÇIMEN BURAK, ATAKISI AHMET, Büyüme Stratejisinde Kurumsal Yönetisim, International Balkan and Near Eastern Social Sciences Congress Series XI. IBANESS Congress Series-Tekirdag / TURKEY, vol. 1, no. 1, pp. 164-171, EDIRNE-TÜRKIYE.
  • .YUMUK MERCAN ÇAGLA, ISÇIMEN BURAK, SÜRDÜRÜLEBILIR GASTRONOMI TURIZMI KAPSAMINDA, COGRAFI ISARETLEMENIN ÖNEMI: EDIRNE BEYAZ PEYNIRI, THE INTERNATIONAL SUSTAINABLE TOURISM AND ENVIRONMENT PROTECTION CONFERENCE, pp. 136-140, Edirne-TÜRKIYE.
  • .ÇEVIK ALPER, ISÇIMEN BURAK, ÖZMEN SINASI, SÜRDÜRÜLEBILIR TURIZM KAPSAMINDA COGRAFI ISARETLI YÖRESEL DEGERLERDEN ÜRÜN OLUSTURMA: HARDALIYE SOSLU TRAKYA PIZZASI ÖRNEGI, THE INTERNATIONAL SUSTAINABLE TOURISM AND ENVIRONMENT PROTECTION CONFERENCE, vol. 1, no. 1, pp. 296-300, EDIRNE-TÜRKIYE.
  • .ISÇIMEN BURAK, YUMUK MERCAN ÇAGLA, TURISTIK ÜRÜN OLARAK KAYBOLMAYAN DEGER: SERBETLER, THE INTERNATIONAL SUSTAINABLE TOURISM AND ENVIRONMENT PROTECTION CONFERENCE, vol. 1, no. 1, pp. 131-135, EDIRNE-TÜRKIYE.

International Books and Book Chapters

  • .ISÇIMEN BURAK, KESAN ARASTIRMALARI Kesan'in Kurtulusunun 100. Yili Anisina, Trakya Üniversitesi yayin evi, EDIRNE-TÜRKIYE.
  • .ISÇIMEN BURAK, Balkanlardan Göçen Topluluklarin Yemek Kültüründeki Farkliliklar: Edirne Ili Kesan Ilçesi Köyleri Örnegi, Hiper Yayin, Istanbul-TÜRKIYE.
  • .ISÇIMEN BURAK, TÜRK KÜLTÜRÜ ARASTIRMALARI SERISI-1-, BERIKAN YAYINEVI, ANKARA-TÜRKIYE.

National Articles

  • .ISÇIMEN BURAK, Kamu Diplomasisi Araci Olarak “Gastro Diplomasi”: Yunus Emre Enstitüsü’nün Gastro Diplomasi Alanindaki Faaliyetleri, Ankara Uluslararasi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 4, no. 7, pp. 75-83, 2021.

National Books and Book Chapters

  • Differences in the food cultures of the communities immigranting from the balkans: The sample of the villages of Keşan district of Edirne

Projects

  • .Arda Meslek Yüksekokulu Gönüllü Ögretim Elemanlari Tarafindan Yüksekögretim Kurumlarinda Ögrenci ve Mezun Bireylere Yönelik Temel Laboratuvar Egitimi, 2021-2021.
  • .TÜRKIYE BÜYÜK MILLET MECLISI'NIN AÇILISININ 100. YILI: OSMANLIDAN CUMHURIYETE TÜRKIYE'DE DEMOKRASI ULUSLARARASI SEMPOZYUMU, 2020-2020.
  • .Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Ortak Illüstrasyon Çalistayi ve Sergisi, 2019-2019.
  • .Trakya Üniversitesi Arda Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve Ikram Hizmetleri Bölümü Asçilik Programi Egitim Mutfaklarinin Teknolojik Alt Yapisinin Gelistirilmesi, 2019-2019.