» Educational Qualifications

» Academic Titles

» Publications

International Conference Proceedings

  • SELVİDEN ALBAYRAK, S. ve YÜRÜK KAYAPINAR, P.(2018), 'Edirne İli Kültürel Değerlerinin Turizm Pazarlaması Açısından Değerlendirilmesi', The International Sustainable Tourism And Environment Protection Conference, 22-23 November 2018 - Edirne/TURKEY (Kasım 2018) (November 2018)
  • KAYAPINAR, Ö., YÜRÜK KAYAPINAR, P. ve SELVİDEN ALBAYRAK, S. (2017). 'Nihai Tüketicilerin Lojistik Hizmet Kalitesi ve Alt Boyutlarına Olan Algılarının, Demografik Özelliklerine Göre İncelenmesi'. 2. International Academic Research Congress. (Ekim 2017). (October 2017)
  • YÜRÜK, P., GÜNGÖR, S. ve SELVİDEN ALBAYRAK, S. (2016). '2010-2016 Yılları Arasında Türkiye'de Yaşanan Terör Olaylarının Ülke Turizmine Etkisi'. 1.Internatıonal Academic Research Congress. (Kasım 2016). (November 2016)

National Books and Book Chapters

  • BOYACIOĞLU, E. ve SELVİDEN ALBAYRAK, S. (2015). 'Yiyecek İçecek Servisi Kitabı'. Beta Yayıncılık, Ankara. (November 2015)

Other

  • SELVİDEN ALBAYRAK, Sibel (2019) ‘Zincir Otel’, s.711 Ed: İÇÖZ, Orhan ve UYSAL, Muzaffer, Turizm Ansiklopedisi Türkiye, Detay Yayıncılık, Ankara (March 2019)
  • SELVİDEN ALBAYRAK, Sibel (2019) ‘Turizm İşletmelerinde İşgücü Devir Hızı’, s.542, Ed: İÇÖZ, Orhan ve UYSAL, Muzaffer, Turizm Ansiklopedisi Türkiye, Detay Yayıncılık, Ankara (March 2019)
  • SELVİDEN ALBAYRAK, Sibel (2019) ‘Pansiyon’, s.379 Ed: İÇÖZ, Orhan ve UYSAL, Muzaffer, Turizm Ansiklopedisi Türkiye, Detay Yayıncılık, Ankara (March 2019)
  • EROL, Günay ve SELVİDEN ALBAYRAK, Sibel (2019) ‘Oberj’, s.355, Ed: İÇÖZ, Orhan ve UYSAL, Muzaffer, Turizm Ansiklopedisi Türkiye, Detay Yayıncılık, Ankara (March 2019)

» Courses Given

Food and Beverage Service-I

Food and Beverage Service-II

Food and Beverage Services Management

Introduction to the Tourism Industry

Menu Planning

Public Relations in Tourism

Tourism Guide

Tourism History